Voor trainers

Bewijs jouw meerwaarde als coach

 

Overtuig nieuwe trainingsklanten

Er zijn zóveel (online) duursportcoaches en personal trainers. Hoe zorg jij ervoor dat sporters voor jou kiezen? Een veelgehoorde twijfel bij potentiële klanten is de onzekerheid over de trainingsprogressie die ze voor hun geld krijgen. Logisch. Zou jij 60 euro per maand uitgeven aan iets wat niet werkt?

Geef potentiële klanten de zekerheid dat jouw trainingsmethode werkt en onderscheid je van andere coaches en trainers! Met concrete en wetenschappelijk onderbouwde data van een Inspanningstest laten we je huidige sporters zien hoeveel progressie ze hebben geboekt én bouwen we een 'progressie portfolio' om nieuwe klanten te overtuigen. 

 

De Inspanningstest

Met een maximale inspanningstest op onze fietsergometer, racefiets van de klant of hardloopband geven we jou en je sporters inzicht in:

  • VO2max
  • Aerobe drempel
  • Anaerobe drempel
  • Fysiologisch gezien haalbare wedstrijdtempo's/ vermogens
  • Maximale hoeveelheid vetverbranding

Na afloop van de test bespreken we de resultaten met je sporter en sturen we (met toestemming van de sporter) jou de resultaten toe. Daarnaast houden we bij hoeveel progressie klanten gemiddeld bij jou boeken zodat jij dit kan gebruiken om potentiële klanten kan overtuigen. 

Hertesten gebeurt binnen 3-6 maanden na de eerste Inspanningstest, afhankelijk van het trainingsdoel van de sporter. 

 

Het Progressie portfolio

Nadat klanten de hertest hebben gehad, maken wij op wat de progressie is geweest. Naarmate meer klanten langs zijn geweest kunnen we een beter beeld vormen van het effect van jouw trainingsmethode. Een voorbeeld van een Progressie portfolio: 

"Het Inspanningslab heeft onderzoek gedaan bij 12 klanten: De VO2max van mijn sporters verbetert gemiddeld met 14%. Een flink verbeterde algemene conditie dus! Maar belangrijker nog: mijn sporters verbeterde hun prestaties op wedstrijdniveau met 17%, gemeten met de anaerobe drempel. Progressie gegarandeerd!"

De tekst en genoemde data in het Progressie Portfolio kan worden aangepast in overleg. Echter, de data is de data. Wij sjoemelen niet met getallen!

 

Ik wil meer trainingsklanten!

Mooi, daar helpen wij je bij. Er zijn 2 opties. Klik op het product voor meer informatie. Vragen over deze producten? Neem contact op via de contactpagina, bel ons of plan een videocall in. 

Product Wat Voor wie Korting 
x-testenkaart 6, 12 of 20 Inspanningstesten voor jouw klanten. Je kan testen inboeken tot je testenkaart op is.  Duursportcoaches die net beginnen.  7, 15 of 20%
Abonnement Onbeperkt testen voor jouw klanten. Wij maken een Progressie Portfolio voor je. 1 jaar abonnement. Duursportcoaches die >10 klanten hebben. 30%